Tamari sójová omáčka 700 ml
Kód: TAM700


Podrobný popis
Ide o tradičný japonský výrobok, ktorý vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa z tekutiny, ktorá sa pri fermentácii vylučuje. Omáčka fermentuje prirodzenou fermentáciou v drevených sudoch. Je bohatá na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Používa sa na dochutenie širokej škály pokrmov.
Zloženie:
Voda, sójové bôby, morská soľ, aspergillus oryzae (koji).
Charakteristika:
Prírodná fermentácia: Omáčka je vyrobená tradičnou, niekoľko mesačnou fermentáciou bez regulácie teploty.
Bohatá chuť a výživa: Tamari je bohatá na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky.
Odporúčané použitie:
Použiť ju môžete na ochutenie polievok, omáčok, zeleniny, mäsa, šalátov a podobne.
Alergény:
sója (sójové bôby)
Skladovanie:
Skladujte v suchu a tme pri teplote do v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do .
Krajina pôvodu:
Japonsko.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
