Tamari sójová omáčka 175 ml
Kód: TAM175


Podrobný popis
Ide o tradičný japonský výrobok, ktorý vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa z tekutiny, ktorá sa pri fermentácii vylučuje. Omáčka fermentuje prirodzenou fermentáciou v drevených sudoch. Je bohatá na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Používa sa na dochutenie širokej škály pokrmov.
Zloženie: 
Voda, sójové bôby, morská soľ, aspergillus oryzae (koji).
Charakteristika:
Prírodná fermentácia: Omáčka je vyrobená tradičnou, niekoľko mesačnou fermentáciou bez regulácie teploty.
Bohatá chuť a výživa: Tamari je bohatá na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky.
Odporúčané použitie: 
Použiť ju môžete na ochutenie polievok, omáčok, zeleniny, mäsa, šalátov a podobne.
Alergény: 
sója (sójové bôby)
Skladovanie: 
Skladujte v suchu a tme pri teplote do  v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do .
Krajina pôvodu: 
Japonsko.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
