SHIITAKE SUŠENÁ

Kód: K105
Neohodnotené
€9,50
Skladom

Sušená Shiitake je nielen obľúbenou súčasťou kulinárskeho sveta, ale aj vitálnou hubou s výnimočným nutričným profilom. Pre svoje bohatstvo esenciálnych aminokyselín, minerálov, vitamínov skupiny B a provitamínu D2 si právom vyslúžila prezývku "kráľovná húb" alebo "elixír života".

Shiitake sa pestuje na starostlivo vybranom substráte, čo zaručuje jej vysokú kvalitu a prirodzené zloženie bioaktívnych látok. V kuchyni je Shiitake mimoriadne všestranná – jej jemná chuť a mäsitá textúra ju predurčujú na použitie v širokej škále jedál od šalátov a polievok až po rizotá či ako lahodnú prílohu k mäsu.

Detailné informácie

Doručenie do druhého dňa
na akúkoľvek adresu
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Express kuriérom na Vašu adresu
po celom Slovensku

Podrobný popis

Kľúčové benefity Sušenej Shiitake:

  • Vysoká nutričná hodnota: Sušená Shiitake je nazývaná "kráľovnou húb" alebo "elixírom života" vďaka svojmu bohatému zloženiu. Obsahuje esenciálne aminokyseliny, minerálne látky, vitamíny skupiny B, provitamín D2 a množstvo ďalších bioaktívnych látok.

  • Prirodzený pomer bioaktívnych látok: Zachováva si prirodzený pomer bioaktívnych látok zdrojovej huby.

  • Vhodná na gastronomické použitie: Je vynikajúca na kulinárske účely, hodí sa do šalátov, polievok, rizota a je skvelou prílohou k mäsu.

  • Kvalitný substrát na pestovanie: MycoMedica Shiitake sa pestuje na špeciálnom substráte zo zmesi pilín, organických pšeničných otrúb, trstinového cukru a prírodnej sadry.

  • Bohaté spektrum bioaktívnych zložiek: Obsahuje polysacharidy (β-1-3 a β-1-6-D glukány), aminokyseliny, peptidy, proteíny, mastné kyseliny (linolová, olejová, linolénová), minerálne stopové prvky, vitamíny, polyacetylény, lovastatín, fenolové zlúčeniny, alkaloidy a lykopén.

 

 

🍴 Obsah, zloženie a príprava:

  • Obsah balenia: 100 g sušenej Shiitake.

  • Hmotnosť balenia: 100 g.

  • Neobsahuje: kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor.

  • Bioaktívne zložky: Polysacharidy (β-1-3 a β-1-6-D glukány), Aminokyseliny, Peptidy, Proteíny, Mastné kyseliny (kyselina linolová, olejová, linolénová), Minerálne stopové prvky a vitamíny, Polyacetylény, Lovastatín, Fenolové zlúčeniny, Alkaloidy, Lykopén.

  • Základná príprava:

    • Požadované množstvo sušených húb zalejte vriacou vodou.

    • Nechajte napučať po dobu 30 minút.

    • Odporúčaný celkový čas prípravy je 10-15 minút po napučaní. Následne sú huby pripravené na ďalšie kulinárske spracovanie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola